Impresum

Lastnik

Informacije skladne s § 5 E trgovskim zakonikom in § 25 lastninskim zakonikom.

 

Podjetje:

MARGOP d.o.o.

Telefon:

+386 1 78-71-625

Faks:

+386 1 78-71-628

E-pošta:

info@margop.si

Davčna številka SI:

38563096

Matična številka:

5399467000

Področje dejavnosti:

Trgovske storitve

FM Systems
 

 

VSEBINA SPLETNE PONUDBE

 

V nobenem primeru ne prevzemamo odgovornosti za aktualnost, korektnost, popolnost ali kvaliteto pripravljenih informacij. Avtor si pridržuje avtorske pravice za vsebino, ki je objavljena na naši spletni strani. Ne prevzemamo možne materialne ali drugačne škode, ki bi lahko nastala v primeru uporabe ponujene vsebine na naših spletnih straneh. Avtor ni odgovoren za morebitno netočnost informacij in tudi ne za škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih in nepopolnih informacij. Celotna ponudba je nezavezujoča. Avtor si pridržuje pravico do spremembe posameznih delov spletne strani ali spremembe celotne ponudbe brez posebnih naznanil.


SKLICI IN POVEZAVE

 

Pri direktnih ali nedirektnih povezavah na tuje spletne strani, ki ležijo zunaj področja odgovornosti avtorja, je bilo pridobljeno dovoljenje in soglasje tujega avtorja. Avtor soglaša, da v času beleženja povezav niso bile shranjene oz. posredovane nobene ilegalne vsebine. Ne odgovarjamo za aktualno vsebino na povezanih spletnih straneh tujih subjektov. Slednje velja za vse povezave znotraj naše ponudbe kot tudi za tuje knjige gostov, diskusijske forume in E-Mail sezname. Za ilegalne, pomanjkljive ali nepopolne vsebine ter predvsem za škodo, ki je nastala kot posledica uporabe sledečih informacij, odgovarja zgolj avtor spletne strani tujega subjekta, do katere ste dostopali s pomočjo povezave.


AVTORSKE PRAVICE IN PRAVICA DO BLAGOVNE ZNAMKE


Avtor je dolžan upoštevati avtorske pravice vseh uporabljenih grafičnih prikazov, zvočnih dokumentov, video sekvenc in tekstov, tako lastnih kot tudi grafične prikaze, zvočne dokumente, video sekvence in tekste tujih subjektov. Vse znamke in simboli, objavljeni na naših spletnih straneh, kot tudi znaki tujih subjektov, so pridobljeni z dovoljenji lastnikov ter upoštevajo vsa zakonska določila za uporabo znamk in prepoznavnih znakov. Avtorske pravice za naše lastne objavljene vsebine ostajajo v lastništvu avtorja. Podvajanje ali uporaba takšnih grafičnih prikazov, zvočnih dokumentov, video sekvenc in tekstov v ostalih elektronskih ali natisnjenih publikacijah je pred izrecnega dovoljenja avtorja nedovoljeno.


VAROVANJE PODATKOV


V kolikor obstaja možnost znotraj naše spletne ponudbe, pri kateri je možno vnašanje osebnih ali poslovnih podatkov (E-mail naslov, ime, naslov), slednje temelji na prosti odločitvi uporabnika. Ostala podrobna načela varovanja podatkov zasledite na naši spletni strani.


GOOGLE ANALYTICS


Ta spletna stran uporablja Google Analytics, orodje za spletno analitiko podjetja Google Inc. Google Analytics uporablja t.i. »piškotke«, tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo obiska spletnih strani. Informacije, ki se jih pridobi na tak način, se načeloma prenesejo ter shranijo na Googlovem strežniku v Združenih državah. V primeru aktivirane anonimnosti IP-naslova na tej spletni strani, se bo vaš naslov pretvoril v anonimno obliko ter shranil pri podjetju Google v skrajšani obliki. V skladu s pogoji uporabe bo Google podatke uporabil za ocenitev spletne strani ter oblikovanje poročil spletne aktivnosti. V skladu s pogoji uporabe Google Analytics podjetje Google vašega posredovanega IP-naslova ne bo povezalo z nobenimi drugimi podatki, ki jih hrani. Shranjevanje piškotkov lahko onemogočite z ustreznimi nastavitvami v vašem spletnem brskalniku, vendar vas opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli dostopati do vseh funkcij na tej spletni strani. Poleg tega lahko onemogočite evidentiranje vseh s pomočjo piškotkov pridobljenih podatkov (vključno z vašim IP-naslovom) kot tudi predelavo teh podatkov s strani Googla tako, da si na sledečem naslovu (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) naložite in namestite dosegljive spletne vtičnike.
Natančnejše informacije o pogojih uporabe ter varovanju podatkov najdete na naslovu http://www.google.com/analytics/terms/de.html oz. pod spletnim naslovom http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. Na tej spletni strani je Google Analytics razširjen s kodo „gat._anonymizeIp();“, ki zagotavlja anonimno evidentiranje IP-naslovov.


PRAVNOMOČNOST SKLEPA


Ta pravnomočni sklep je del vseh naših spletnih strani. V kolikor se posamezni deli oz. formulacije danega teksta ne skladajo v celoti ali deloma z veljavnimi pravnimi določili, slednje ne vpliva na veljavnost preostalih delov vsebine dokumenta.