Termoblok – cena za katero dobite največ!

Termoblokcena, ki si jo lahko privoščite ter številne možnosti konfiguracije, vam bodo zagotovo všeč! Termoblok je lahek, kvaliteten gradbeni in hkrati že tudi izolativni element. Danes se ga uporablja pri številnih gradbenih delih. Preizkusite naš termoblok! Cena in svetovanje na povezavi: www.toplotni-mostovi.si.

 

Termo blok za zidanje - termo izolacija, ki ste si jo vedno želeli!

Termoblok je novejši, sodoben gradbeni element, s katerim so se prednosti navadne, luknjičaste opeke še bistveno izboljšale. Termo blok za zidanje se uporablja za gradnjo nosilnih zunanjih zidov za vse vrste objektov in ne potrebuje dodatne toplotne izolacije. Termoblok izolacija je tako rešitev, ki lahko služi tudi kot odlična izolacija balkona, izolacija terase ali izolacija betonske strehe.

 

Navadna opeka ali termoblok?

Razlike med navadno opeko in termoblok elementi brez dvoma so. Prva razlika med navadno opeko in elementom termoblok je cena. Navadna opeka je sicer približno enkrat cenejša, vendar je z uporabo opeke nujna še dodatna izolacija, zato je končna skupna investicija primerljiva!


Gradite s sistemom termoblok! Cena odtehta, saj prihranite pri uporabni površini

Vsi si želimo gradbenega materiala, ki bi zavzel najmanj uporabne površine in nima veliko toplotnih mostov. Rešitev je termoblok izolacija - dva v enem (izolacija in gradbeni element), ki prinaša številne prednosti. Gradnja je zaradi nizke teže posameznih elementov neprimerno lažja, hitrejša in čistejša. Pri uporabi termobloka je ob enakih zunanjih dimenzijah objekta večji tudi izkoristek neto uporabne notranje površine. Zidovi so mnogo tanjši, kar pomeni boljši izkoristek bivalnega prostora. Pri površini 100 m2 se da prihraniti tudi do 3 m2 uporabne površine. Tudi sama termo izolacija objekta je boljša, približno za 10 %, v primerjavi s klasično opeko.

 

Izberite termoblok - cena elementa ni ključna za skupno vrednost investicije

Element termo blok minimalizira toplotne mostove in posledično zmanjšuje izgubo energije. Učinkovito preprečuje temperaturne razpoke, onemogoča vdor vlage in nastajanje kondenza, posledično preprečuje razvoj plesni, s tem pa vam tudi prihrani kasnejše dodatne stroške. Optimalno izolirane zgradbe so najbolj varčne, saj zagotavljajo občutne prihranke pri energiji, s tem pa dolgoročno občutno znižanje stroškov za ogrevanje bivalnih površin. Pri nas so vam posamezni elementi na voljo v različnih višinah: 160 mm, 180 mm, 200 mm in 220 mm. Izolacijska plast je debeline 120 mm, dolžina standardnega termoblok elementa pa je 1 m. Prostorske zahteve elementov so majhne, približna teža pa le 6-8 kg na posamezni element termoblok. Cena? Preverite cenik izdelkov na povezavi: www.toplotni-mostovi.si.

termo blok za zidanje

termoblok cena