Thermoblock – cena za katero dobite največ!

Thermoblockcena, ki si jo lahko privoščite ter številne možnosti konfiguracije, vam bodo zagotovo všeč! Thermoblock je lahek, kvaliteten gradbeni in hkrati že tudi izolativni element. Danes se ga uporablja pri številnih gradbenih delih. Preizkusite naš Thermoblock! Cena in svetovanje na povezavi: www.toplotni-mostovi.si.

 

Thermoblock za zidanje - termo izolacija, ki ste si jo vedno želeli!

Thermoblock je novejši, sodoben gradbeni element, s katerim so se prednosti navadne, luknjičaste opeke še bistveno izboljšale. Thermoblock za zidanje se uporablja za gradnjo nosilnih zunanjih zidov za vse vrste objektov in ne potrebuje dodatne toplotne izolacije. Thermoblock izolacija je tako rešitev, ki lahko služi tudi kot odlična izolacija balkona, izolacija terase ali izolacija betonske strehe.

 

Navadna opeka ali Thermoblock?

Razlike med navadno opeko in Thermoblock elementi brez dvoma so. Prva razlika med navadno opeko in elementom Thermoblock je cena. Navadna opeka je sicer približno enkrat cenejša, vendar je z uporabo opeke nujna še dodatna izolacija, zato je končna skupna investicija primerljiva!


Gradite s sistemom Thermoblock! Cena odtehta, saj prihranite pri uporabni površini

Vsi si želimo gradbenega materiala, ki bi zavzel najmanj uporabne površine in nima veliko toplotnih mostov. Rešitev je Thermoblock izolacija - dva v enem (izolacija in gradbeni element), ki prinaša številne prednosti. Gradnja je zaradi nizke teže posameznih elementov neprimerno lažja, hitrejša in čistejša. Pri uporabi Thermoblocka je ob enakih zunanjih dimenzijah objekta večji tudi izkoristek neto uporabne notranje površine. Zidovi so mnogo tanjši, kar pomeni boljši izkoristek bivalnega prostora. Pri površini 100 m2 se da prihraniti tudi do 3 m2 uporabne površine. Tudi sama termo izolacija objekta je boljša, približno za 10 %, v primerjavi s klasično opeko.

 

Izberite Thermoblock - cena elementa ni ključna za skupno vrednost investicije

Element Thermoblock minimalizira toplotne mostove in posledično zmanjšuje izgubo energije. Učinkovito preprečuje temperaturne razpoke, onemogoča vdor vlage in nastajanje kondenza, posledično preprečuje razvoj plesni, s tem pa vam tudi prihrani kasnejše dodatne stroške. Optimalno izolirane zgradbe so najbolj varčne, saj zagotavljajo občutne prihranke pri energiji, s tem pa dolgoročno občutno znižanje stroškov za ogrevanje bivalnih površin. Pri nas so vam posamezni elementi na voljo v različnih višinah: 160 mm, 180 mm, 200 mm in 220 mm. Izolacijska plast je debeline 120 mm, dolžina standardnega Thermoblock elementa pa je 1 m. Prostorske zahteve elementov so majhne, približna teža pa le 6-8 kg na posamezni element Thermoblock. Cena? Preverite cenik izdelkov na povezavi: www.toplotni-mostovi.si.

Thermoblock za zidanje

Thermoblock cena