Izolacija je v današnjem času izjemnega pomena

najboljša toplotna izolacija

Izolacija je pomembna za udobje oziroma kvaliteto bivanja. Pred desetletji investitorji in celo stroka izolacije niso razumeli, kot se izolacija razume danes. Vgrajevalo se je je premalo in tudi njena kvaliteta je bila slabša. Zato je bilo v hišah poleti pogosto vroče, pozimi pa so bili zidovi hladni in ljudje so se vedno raje premaknili bolj proti sredini prostorov. Cena izolacije pa žal tudi v današnjem času ni prav zanemarljiva. Cene izolacije se marsikateremu investitorju zdijo visoke. Zato vam z veseljem predstavljamo najboljšo

 toplotno izolacijo – thermoblock izolacijo. Termoblok je zidak in izolacijski element hkrati! S tem izolacijskih elementom tako ubijemo dve muhe na en mah.

 

 


izolacijski elementIzolacija, ki je enaka zidaku

Prednosti dejstva, da je izolacijski element hkrati tudi zidak, je kar nekaj. Če je zidak že izolacija, potem je cena za dodatno izolacijo enaka nič, saj je sploh ne potrebujete. To, da vam ne bo treba plačati cene izolacije, pa je le polovica zgodbe: prihranili boste namreč tudi pri izvedbi. Klasična gradnja pač zahteva segmentno delo, kar pomeni, da boste najprej morali plačati storitev zidarja, potem pa kasneje še storitev izolaterja/fasaderja. Prav zaradi tega je thermoblock izolacija najboljša toplotna izolacija, saj boste s tem izolacijskim elementom prihranili na vsakem koraku.

 

 

 

Izolacijski element, ki poenostavi gradnjo

Cena termobloka je seveda višja kot cena klasičnih zidakov. A zgoraj opisane predno

sti so le nekatere od vseh, ki vam jih omogoča ta izolacija, ki je hkrati tudi zidak. Če se boste odločili za termo blok sistem gradnje, bo gradnja potekala hitreje, enostavneje in tudi bolj čisto: pozabite na neprijetno razbijanje zidov zaradi postavitve strojnih in elektro instalacij. Poleg tega bo prostor s tovrstnim sistemom bolj izkoriščen: ali boste zaradi tanjših zidov pridobili več notranjega prostora objekta, ali pa bo tloris vašega objekta manjši, na podlagi česar boste nekaj privarčevali tudi pri plačilu komunalnega prispevka.