Toplotna izolacija, cena in kvaliteta materiala Termoblok

Toplotna izolacija hiše je zelo pomembna, saj z njo lahko bistveno znižamo ceno ogrevanja. 

Cenik toplotnih izolacij je različen, cene so odvisne od kvalitete, vrste, kompaktnosti, trajnosti in toplotne izolacije materiala.

Termoblok je odličen gradbeni material za toplotno izolacijo. Cena toplotne izolacije Termoblok elementov je minimalna, saj velik prihranek cene ogrevanja, opravičuje strošek investicije.
Visoko kompaktni element Termoblok je odličen izolacijski gradbeni material, za gradnjo mansardnih oken ,prehodov in gradnji teras oz balkonov hiše. Kljub temu da ima zelo majhno težo, nudi vrhunsko toplotno zaščito hiše in drastično zniža ceno ogrevanja.

Toplotna izolacija cena

Cena toplotne izolacije in cenik gradbenega elementa Termoblok

Toplotna izolacija in gradbeni element Termoblok je vrhunska termo, hidro in zvočna zaščita, njena cena pa je v razmerju s kvaliteto gradbene in zaščitne vrednosti Termobloka izredno nizka.

V našem podjetju lahko izbirate med vrhunskimi Termoblok gradbenimi elementi, ki zaradi svoje kompaktne konstrukcije lahko nadomestijo gradnjo z opekami in sanacijo toplotnih mostov.
Z izbiro toplotne zaščite Termoblok, njene odlične konstrukcije in vrhunskega materiala, istočasno zgradimo, ter termo, hidro in zvočno izoliramo našo hišo.

Tovrstna gradnja in izolacija z Termoblok elementi, predstavljata nižjo ceno stroška gradnje in izolacije od klasične.


Cena izolacijskih elementov, cenik je odvisen od dimenzije in lastnosti

Cena toplotno izolacijskega elementa Termoblok je odvisna od dimenzije in lastnosti izolacijskih elementov. Na voljo so sledeče dimenzije: dolžina 1m; debelina: 1.2m; višina: 1.6, 1.8, 2 in 2.2m.

Cena Termoblok elementov je ugodna, glade na učinkovito toplotno zaščito, zato vas vabimo, da nas kontaktirate in preverite naš ugoden cenik.

 

Toplotna izolacija materialiLastnosti toplotne zaščite Termoblok

Toplotna izolacija Termoblok ima prevlečeno armaturo z utori za polaganje in vezanje armature, katera ima jekleno ojačitev B500B ali BSt 550. Dodatno ojačitev nudijo nerjaveče palice Ø 14mm, zaključene z obojestransko prenosno glavo iz nerjaveče pločevine s površino 40 x 40mm. Mrežna ojačitev iz betonskega jekla Ø 8mm je z ustrezno določenim naklonskim kotom v višini elementa.


Dodatne lastnosti in prednosti Termobloka:

 

  • zmanjšuje in ukinja toplotne mostove ter zmanjšuje ceno ogrevanja,
  • deluje kot toplotna izolacija in preprečuje nastanek plesni zaradi absorbirane vlage
  • kompaktna struktura,
  • statični izračun ni potreben,
  • enostavna uporaba, shranjevanje in premeščanje,
  • možnost ohranitve okvira, premestitve glavnega ohišja in oblikovanje ustreznega kota,
  • majhna teža
  • izboljšana zvočna zaščita
  • brez možnosti nastanka temperaturnih razpok

 

Prepričani smo, da vas bo toplotna izolacija Termoblok prepričala, saj se vam bo investicija vsak obrestovala, zaradi učinkovite toplotne izolacije in posledično nižje cene ogrevanja.