Toplotna izolacija hiše – Termoblok je prava rešitev za vas


Podjetje Margop, ki deluje v Grosupljem, centralo pa ima v podjetju FM Systems v Linzu se ukvarja s toplotno izolacijo hiš s kvalitetnim izolativnim elementom Termoblok. Gre za inovativen element, ki se ga uporablja pri različnih gradbenih delih, od toplotne izolacije kleti do toplotniih izolacij tal v pritličju ali temeljne plošče. V našem podjetju je v ospredju trend varčevanja energije, obenem pa se zavzemamo za minimizacijo stroškov pri toplotnih izolacijah hiš. Z našo toplotno izolacijo boste vašemu domu podaljšali življenjsko dobo, obenem pa boste imeli tudi izjemno dobro zvočno izolacijo. Ponujamo vam strokovno svetovanje ter produkte, ki so visoko kvalitetni ter mednarodno dostopni. Za cene in več informacij o materialih v toplotni izolaciji lahko obiščete cenik na naši spletni strani ali pa se oglasite osebno v našem prodajnem centru, kjer vam bodo naši strokovnjaki na voljo za vsa vprašanja.

Toplotna izolacija hiše
Toplotna izolacija hiše je enostavna in zanesljiva


toplotna izolacija kletiV našem podjetju pri toplotni izolaciji hiše uporabljamo kvaliteten izolativni element Termoblok, ki minimalizira toplotne mostove in s tem povezano izgubo energije, ter preprečuje nastanek plesni na stenah. Termoblok je na voljo v različnih višinah (160, 180, 200 in 220 m), debelina plasti pa znaša 120 mm. Keri ma kompaktno konstrukcijo posameznih elementov z zelo majhno težo nudi veliko prednosti, od načrtovanja, logistike in dejanske izvedbe. Uporaben je tako za toplotne izolacije kleti, toplotne izolacije temeljne plošče in tal v pritličju, ter zaradi svojih prednosti prihrani pri stroških, za kar so naše stranke še posebej hvaležne. V kolikor se odločite za nakup toplotne izolacije Termoblok imamo za vas na voljo nizke stroške transporta s kompaktnim paletiranjem. Poleg toplotne izolacije kleti in streh v našem podjetju nudimo tudi Fourbild produkte za gradbeništvo na področju Avstrije in Balkana.


Toplotna izolacija kleti in ostalih delov hiše po ugodnih cenah


V podjetju Margop se zavedamo, da sta ugodna cena in visoka kvaliteta glavna razloga, da se stranke odločajo za toplotno izolacijo kleti, streh in ostalih delov hiše v našem podjetju. Ponosni smo na dejstvo, da so stranke z našim delom zadovoljne in uživajo v naših toplotnih izolacijah hiš, ki skrbijo, da se ne izgublja energija. Prepričajte se tudi vi in nas obiščite v našem podjetju, kjer vam bodo naši strokovnjaki svetovali o materialih pri toplotni izolaciji, odgovorili na vsa vaša vprašanja in upoštevali vaše želje in ideje. Za več informacij o cenah pa obiščite cenik na naši spletni strani. Podjetje Margop je pravi naslov za toplotne izolacije hiš.