Izolacija balkonov, ki preprečuje toplotne mostove

Izolacija balkonov je izredno pomembna in ji zmotno dajemo premalo pozornosti. Največja nevarnost slabe izolacije so toplotni mostovi. Balkon je pri tem zelo pomemben element, saj ločuje notranje ogrevane prostore od zunanjega okolja. S slabo izolacijo prihaja do velikih toplotih in s tem energijskih izgub, čemur se želimo izogniti. Toplotna izolacija balkona poskrbi za manjše stroške ogrevanja in tudi boljšo kvaliteto bivanja.

 

Varčna in učinkovita toplotna izolacija balkona Toplotni izolatorji prinašajo veliko prednosti in so zagotovo stvar prihodnosti. Toplotni mostovi se ne pojavljajo samo v starih hišah, ampak so še kako prisotni tudi pri novih gradnjah. Predvsem do toplotnih mostov prihaja zaradi napak pri načrtovanju zgradb in gradnji. Strokovni pregledi pogosto pokažejo problematično toplotno izolacijo balkona in v podjetju Margop to uspešno rešujemo. Cene za izolacijo balkonov so vse bolj dostopne, pri naši visoki kakovosti pa so koristi zares velike in tudi dolgoročne.

 

Kaj povzročajo toplotni mostovi

Toplotni mostovi povzročajo nabiranje kondenza in s tem idealne pogoje za plesen in glive. Poveča se možnost poškodb konstrukcije, poleg tega pa v notranjost vdira mraz ali vročina. Stroški so večji, kvaliteta bivanja pa manjša. Predvsem terase in balkoni so predeli, kjer je dobra izolacija nujna, saj ležijo izven toplotnoizolativnega ovoja zgradbe. Rešitev je vgradnja termoblokov, kar vam ugodno ponujamo pri Margopu.

 

Izolacija toplotnih mostov ob balkonih

 

Z nami je izolacija balkonov izvedena vrhunsko - hitro, profesionalno, zanesljivo in nadvse učinkovito. Naši termobloki za izolacijo balkonov imajo najvišje certifikate ter do priznani doma in v tujini.

 

 

Izolacija balkonov - rešitev za varčno prihodnost

Dobra toplotna izolacija balkona je zagotova odliča investicija. Začetni stroški so nizki, dostava pa hitra. Z izolacijo boste občutili dolgoročne prihranke pri ogrevanju doma, poleg tega pa je takšna odločitev tudi odgovorna do okolja. Dobra rešitev za izolacijo balkona je izolacija od spodaj, ki je zanesljiva, enostavna za načrtovanje, uporabo in shranjevanje. Kontaktirajte nas in razložili vam bomo, kakšne so možnosti za izolacijo balkonov ter skupaj izbrali najboljšo.

 

Obiščete nas lahko na Gasilski cesti 8 v Grosuplju ali pa nas pokličete na 041 391 977. Seveda vam je na voljo tudi naša spletna stran, kjer boste našli veliko informacij o izolaciji in toplotnih balkonih. Izolacija mora potekati neprekinjeno od temeljev pa do ostrešja in z nami boste to tudi dobili. Če načrtujete hišo ali pa jo želite prenoviti in izboljšati izolacijo - kontaktirajte nas in si zagotovite najvišjo kvaliteto po pošteni ceni. Izolacija balkonov je danes zares nuja.

 

toplotna izolacija balkona